عسل فرآوری شده در مقابل عسل خام

عسل فرآوری شده

فرآیند فیلتراسیون مکانیکی، پاستوریزاسیون و بطری کردن عسل، بافت و ظاهر را به میزان قابل توجهی بهبود می بخشد، اما بیشتر مزایای آن را نیز از بین می برد. عسل پاستوریزه می تواند شاخص گلیسمی (نشانگر این است که خوردن هر غذا با چه سرعتی بر سطح قند خون (گلوکز) تاثیر می گذارد) خود را افزایش دهد که به نوبه خود تأثیر نامطلوبی بر بیماران دیابتی دارد. گرم کردن عسل نه تنها کیفیت آن را خراب می کند، بلکه باعث از بین رفتن آنزیم ها و مواد مغذی ضروری نیز می شود. بدتر از آن، اصول آیورودا (سبک زندگی سلامت محور در هند با قدمتی بیش از 5000 سال) نشان می دهد که هنگام پخت، مولکول های عسل سم تولید می کنند که به مشکلات سلامتی مانند احتقان، چاقی، سوء هاضمه، بیماری های تنفسی و عدم تعادل قند خون منجر می شود. از این روست که:

گرم کردن عسل به معنای کشتن آن است (heating honey is killing honey).

متأسفانه اکثر عسل های بسته بندی شده که در فروشگاه های محلی می بینیم از قبل گرم شده و به شدت فرآوری می شوند.

عسل خام

عسل خام چیزی است که مستقیماً از کندو در طبیعی ترین شکل آن گرفته می شود. عسل خام نه گرم می شود و نه پاستوریزه می شود. به هیچ شکلی پردازش نمی شود و هیچ گونه افزودنی ندارد. این نوع مزایای بیشماری از موم و گرده زنبور عسل دارد. با این حال، همه عسل های موجود در بازار در حالت خام طبیعی و فرآوری نشده نیستند.

فرآوری هنگام مصرف

اگر خوش شانس باشیم و بتوانیم عسل خام تهیه کنیم، مهم است که در هنگام مصرف نیز باعث تغییر و فرآوری نابجای عسل نشویم. این امر می تواند با ریختن عسل در چای یا دمنوش های داغ و یا استفاده از عسل در پخت و پز صورت گیرد. این موضوع تا حدی شبیه سبزیجات پخته شده است که اغلب خواص خود را از دست می دهند با این تفاوت که عسل حرارت دیده، می تواند مضر هم باشد.

https://www.sentinelassam.com/topheadlines/are-you-consuming-healthy-honey-537864

4.8/5 – (13 امتیاز)

به این post امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *