4 باور غلط در مورد اصالت عسل که همیشه درست نیستند

عسل به دلیل نگرانی روزافزون مردم در مورد سلامتی، به یکی از محبوب ترین محصولات در طول همه گیری کرونا تبدیل شده است. با وجود این، بسیاری از مردم با توجه به اطلاعات نادرست، خرید عسل را برای خود مشکل کرده و معمولا دچار اشتباه می شوند.

محتوا و فواید عسل واقعی و عسل تقلبی مطمئناً متفاوت است؛ با این حال، تعیین اصالت و تشخیص عسل اصل، گاهی اوقات نیاز به دقت مصرف کننده با توجه به انواع عسل موجود در بازار دارد. در این راستا، چهار باور غلط در مورد اصالت عسل که در بین افراد رواج دارد بیان می‌گردد:

1. رنگ عسل واقعی تغییر نمی کند

تغییر رنگ عسل رایج است. این به دلیل واکنش میلارد یا واکنش قهوه ای شدن غیر آنزیمی است که می تواند سطح آنتی اکسیدان را در عسل افزایش دهد. همانطور که مشخص است، آنتی اکسیدان ها به عنوان پادزهر برای رادیکال های آزاد مفید هستند که می توانند باعث حمله قلبی، سرطان، آب مروارید و کاهش عملکرد کلیه شوند. دکتر Hj می گوید: “به این ترتیب می توانیم مطمئن باشیم که باور غلط در مورد عدم تغییر رنگ عسل اصل درست نیست.”

2. مورچه ها عسل واقعی را دوست ندارند

این باور غلط نیز درست نیست. در واقع ترجیح مورچه به عسل بستگی زیادی به چیزهای مختلف مانند سن عسل، میزان کربوهیدرات و نوع مورچه ها در ناحیه اطراف عسل دارد. به طور کلی، مورچه ها عسل را دوست دارند، حتی از آنجا که هنوز به شکل شهد است که به تازگی از نوک گیاه خارج می شود. به همین دلیل، زنبورها و مورچه ها اغلب برای گرفتن شهد تلاش می کنند. با این وجود، در شرایط خاصی مورچه ها عسل دوست ندارند؛ یکی از آنها زمانی است که عسل هنوز نارَس است و فرآیند تولید آن توسط زنبورها در کندو هنوز کامل نشده. عسل تحت این شرایط دی اکسید کربن تولید می کند که مورچه ها دوست ندارند. از این رو، مورچه ها از عسلی که فرآیند تولیدش تسط زنبورها به پایان رسیده باشد، خوششان خواهد آمد.

3. عسل شکرک زده عسل تقلبی است

تبلور عسل اغلب توسط مردم به عنوان جعل عسل تفسیر می شود. در واقع تبلور، رُس بستن یا شکرک زدن عسل یک امر رایج است که به طور طبیعی و خود به خود در عسل اتفاق می افتد. عسل زمانی که متبلور می شود، کیفیتش کاهش نمی یابد. همه محتویات یکسان باقی می مانند و تغییر نمی کنند، به جز رنگ.

4. عسل واقعی می تواند منفجر شود

عسل از مایعات گیاهی جمع آوری شده توسط زنبورها به دست می آید. به طور طبیعی، عسل نارَس در حین فرآیند تخمیر، از خود گاز CO2 (دی اکسید کربن) متصاعد می کند. به طور طبیعی این گاز در هوا تبخیر می شود. با این حال، اگر این گاز متراکم و در یک بطری به شدت جمع شود، انفجار ایجاد می کند. به این ترتیب، اصالت عسل را نمی توان با انفجار یا عدم انفجار آن اندازه گیری کرد.

منبع:

https://1news.my.id/2021/09/23/4-myths-about-the-authenticity-of-honey-that-are-not-always-true/

به این post امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *